Tilaustyöt


Suunnittelemme ja toteutamme siirrettäviä pakopelejä tai yksittäisiä tehtäviä haluamaanne tilaan. Siirrettävät tehtävät toimivat hyvin esimerkiksi messuilla tai yksityistilaisuuksissa. Tilaustöissä voi olla sekä mekaanisia että elektronisia tehtäviä. Voitte tilata myös pelkästään pelin tai tehtävän suunnittelun.

Lisätietoja tilaustöistä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Referenssit

 

17.11.17 Farmasian päivät – Nicoretten osasto

Suunnittelimme Farmasian päiville 17.-18.11.17 Nicoretten osastolle yhden alle viisi minuuttia kestävän tehtävän. Osastolla mainostettiin Nicoretten uutta tuotetta ja samalla haluttiin tuoda nikotiinipurukumin alkuperä esille. Nikotiinipurukumi keksittiin alunperin sotilaiden käyttöön sukellusveneisiin, joten osaston teemaksi sopi luontevasti sukellusvene.

Pakotarinat loi sopivan tehtävän messuympäristöön ja asiakas vastasi pelin rakentamisesta. Toimeksiannossa toivottiin seuraavia ominaisuuksia:
– tehtävä saa kestää enintään viisi minuuttia
– on mekaaninen ja helppo rakentaa
– helppo ja nopea resetoida

Kaikista osallistujista läpi pääsi n. 80 % nopeimman ajan ollessa 1 min 10 s. Tehtävän ratkaisemiseen kului keskimäärin aikaa 2,5 min – 4 min. Sekä Nicorette että messukävijät olivat tyytyväisiä peliin.

Alla muutamia kuvia messuosastolta.