Huoneet


Rikosmysteeri

Rikosmysteeri – Trokarin kirous

Kostonhimoinen Annie kantaa kaunaa sinua kohtaan, eikä ihme. Olet osa trokarijengiä jonka johtaja, Grizzly Pete, petti hänet ja jätti ojahautaan mätänemään. Mutta hän olikin voimakas noita, joka on nyt langettanut jengin ylle kirouksen ja vanginnut heidän sielunsa tähän huoneeseen. Tehtävänne on vapauttaa sielut lumoojan taiasta ennen kuin hän palaa takaisin trokareiden peliluolaan.

 

Huoneen tiedot

Ryhmäkoko: 2-10
Tehtävien järjestys: Non-lineaarinen (samanaikaisia tehtäviä)

Vaikeusasteet: 3/5, 4/5 & 5/5
 

Ryhmäkokosuositus

Ensikertalaiset: 4-8 henkilöä
Kokeneemmat pelaajat: 3-6 henkilöä

 


 

Merirosvot

Merirosvolaiva

Olette etsimässä kuuluisaa kulta-aarretta Karibianmeren saarilta. Yllättäen näette aavemaisen merirosvolaivan horisontissa. Laiva näyttää hylätyltä, mutta liikkuu silti määrätietoisesti teitä kohti. Kun laiva lähenee, tuntuu että muu maailma peittyy usvaan ja jäljellä olette vain te ja aavelaiva. Yhtäkkiä huomaatte, että miehistö alkaa yksi kerrallaan kaatua laivan kannelle. Ennen kuin ehditte keksiä mitään selitystä, silmissänne pimenee…

Kun tulette tajuihinne, huomaatte olevanne vankeina aavelaivassa. Pääsettekö pakenemaan laivasta ennen kuin joudutte itse osaksi aavemiehistöä?

 

Huoneen tiedot

Ryhmäkoko: 2-8
Tehtävien järjestys: Lineaarisia & non-lineaarisia.

Vaikeusasteet: 3/5 & 4/5

 

Ryhmäkokosuositus

Ensikertalaiset: 3-7 henkilöä
Kokeneemmat pelaajat: 2-5 henkilöä
 
Erityisehto perheryhmille! Vähintään kahden aikuisen on osallistuttava peliin.

 


 

taikuri

Taikurin salaisuus

Olette maailmankuulun taikurin jäljillä yrittämässä selvittää, miten hän tekee kaikki uskomattomimmat taikatemppunsa. Taikurilla alkaa esitys Espoon suurimmassa teatterissa, jonne olette tulleet etsimään hänen salaista työhuonettaan. Teillä on tunti aikaa löytää salainen työhuone ja selvittää taikurin temppujen salaisuus. Ehdittekö ulos ennen kuin taikuri palaa huoneeseensa?

 

Huoneen tiedot

Ryhmäkoko: 2 – 5
Tehtävien järjestys: Lineaarinen (ei samanaikaisia tehtäviä)

Vaikeusasteet: 2/5, 3/5 & 4/5

Suosittelemme tätä huonetta ensimmäiseksi peliksi.

 

Katso tarkemmat tiedot vaikeusasteista.